Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - september 2013
Det blev tyvärr en förlust för de Gulsvarta i Karlskrona igår eftermiddag med 2-0. Båda målen gjordes i den första perioden och de gulsvarta växte sig in i matchen och håll ganska jämnt i spelet under de två sista perioderna men man är för uddlösa i sitt anfallsspel.

När man fick spela powerplay sågs det tydligt att man saknar Mitell på backen och Romano, två ledartyper som är viktiga i den spelformen. Man får hoppas att de är tillbaka till Troja hemma på onsdag för det kommer Gulsvart behöva om de vill göra mål. Man kan inte räkna med att Fransson kommer hålla nollan hela tiden.

Man ska inte ta i från Karlskrona som kom ut starkt i den första perioden och man fick som sagt direkt utdelning genom de två tidiga målen. Det var två riktigt högklassiga skott som var otagbara för Fransson i den gulsvarta kassen så det ska man inte lasta honom för samtidigt som försvarsspelet var lite rörigt i den första perioden men det löste sig till slut.

Ta er till ABB Arena på onsdag och stötta Gulsvart mot en VIKtig seger mot Troja-Ljungby. Matchen har nedsläpp den vanliga tiden 19.00. Allt stöd är VIKtigt och vi ligger ändå tvåa i serien så man har inte gjort en dålig inledning i serien. Hoppas vi ses där :)