Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - Inför: VIK Hockey - Rögle BK
Kvalserien är igång och i måndags så åkte båda av dessa lagen på förluster. VIK fick i alla fall med sig en poäng efter 2-3 efter straffar mot ett bra Malmö medan Rögle åkte på en förlust under ordinarie tid hemma mot Örebro 3-4.
 
VIK Hockey är skadefria och det innebär som jag skrev igår att Jeremy Williams kommer spela, det är ett mycket bra besked till laget och alla supportrarna som har väntat och varit oroliga hur det har varit med honom. Han betyder väldigt mycket för VIK och det är inte så konstigt när han smällde in 26 mål i grundserien och vann skytteligan i hela serien. Som jag skrev igår så vet jag inte hurr laget kommer att formera sig forutom att Williams kommer spela med McGrath och Caputi i förstakedjan. Vill nog säga att det är ganska säkert att Jonas Fransson kommer vakta den Gulsvarta kassen mot sitt förra lag som han spelade med i Kvalserien förra året.
 
Rögle BK kommer till Västerås med tre skador på spelare som inte kommer att delta i kvällens batalj i ABB Arena. De skadade spelarna är backen Jesper Jensen och forwards Viktor Lindgren och Tobias Törnqvist. Rögletränaren Magnus Bogren säger till Rögles hemsida att VIK är favoriter till att vinna kvällens match.
 
Publikstödet:
Nu börjar säsongen på riktigt och nu finns det verkligen ingenting att spara på publikmässigt. Det är konceptet "Alla till ABB Arena" som gäller under samtliga hemmamatcher i Kvalserien. Igår var det runt 3300 biljetter sålda till kvällens match och jag hoppas att ni som inte köpt biljetter antlingen köper via www.webbiljett.se/vik nu eller kommer i tid till biljettkiosken som öppnar cirka 18.00. Grabbarna behöver allt stöd som de kan få så nu är det dags att visa att Västeråsarna ställer upp för sitt lag, det kan ändra en hel matchbild.
 
Hemmamatch mot Djurgården på fredag och resterande av biljetterna släpps IDAG 16.00 på www.webbiljett.se/vik. Logga in där och säkra din plats innan Djurgårdarna gör det.
 
Tips:
5-1 till VIK. McGrath gör 2 mål, Williams, Romano och Caputi gör varsitt mål.
 
FORZA GULSVART !!!!

Kommentera

Publiceras ej