Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - Juniorerna glänste när Almtuna avfärdades enkelt
VIK tog en enkel och stabil seger med 5-1 trots att VIK hade Mitell, Helmersson, Williams, Caputi, McGrath, Legein och Marcus Jonsson på läktaren.

När det saknades så många spelare så var det fjärdekedjan som bestod av endast spelare som brukar spela i J20-laget, backarna Hampus Larsson och Mathias Linnarud samt forwards Robert Lantosi, Mikael Frycklund och Mathias Bromé. De hade show med Almtunas backbesättning. Både Linnarud och Lantosi satte sitt första A-lagsmål och dessutom var båda målen väldigt snygga. Linnarud gick igenom Almtunas lag genom att ta vägen från blå linjen och finta upp några backar på läktaren för att lägga upp pucken i nättaket. Lantosi fick ett fint pass av Bromé i sarghörnet och han slog till direkt. Kul att juniorerna fick visa vägen denna matchen då de troligen ej kommer att få chansen i kvalserien.

Annars var det Kenndal McArdle som gjorde två snygga mål och tillsammans med Tomas Hyka som också var målskytt i matchen. Det var dessa spelare som var lite utmärkande i en annars väldigt avslagen match.

Nu börjar säsongen på riktigt med Kvalserien och den kommer innehålla VIK, Örebro, AIK, Malmö och Djurgården som säkrade den sista direktplatsen när man vann med 5-0 borta mot Rögle igår. Den sista kvalserieplatsen står mellan BIK Karlskoga, Karlskrona, Mora och Rögle som gör upp i förkvalserien.

Nu väntar träning och rehab så att alla spelare blir friska för det behöver vi för att vi ska ha en chans i Kvalserien, hört att det är positiva signaler angående Williams skada så det är jättebra.

Svara gärna på denna enkät som handlar om VIK i kvalserien :) https://docs.google.com/forms/d/1WSEzStG-mh5jMF7hF7d2mqfZwz_N8IyFNJ98sxCGqh0/edit

En sammanställning av alla svar kommer ske natten till den 17 mars och sluttiden att svara är den 16 mars klockan 23.59, sprid till era vänner så att så många som möjligt har möjlighet att svara på detta.

Forza Gulsvart !!!

Kommentera

Publiceras ej