Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - february 2014
Idag spelas den sista bortamatcher i Hockeyallsvenskan för säsongen och detta är hemmalagets sista hemmamatch för säsongen.

Hemmalaget vet man redan på förhand att de inte kan gå varken upp eller ner i tabellen och man slutar på en tolfteplats. Det är en rejäl missräkning för Södertälje. Det är många spelare som redan har lånats ut för fortsatt spel i andra klubbar. Man har Jason Grigoire, Jesper Thörnberg, Fredric Andersson, Sebastian Idoff, Johan Jonsson (som gick till VIK) och Phil DeSimone. Man kommer spela denna matchen med massa juniorer som är hungriga och vill göra bra ifrån sig.

VIK Hockey kommer till kvällens match då man har valt att ställa Luca Boltshauser i mål för första gången denna säsongen och Jonas Fransson kommer vara backup. VIK värvade en ny målvakt igår Daniel Bellissimo som kommer flyga till Västerås om någon skada eller sjukdom skulle uppstå hos Jonas Fransson under kvalserien. Även Thomas Mitell och Luca Caputi står över kvällens match då det är en försiktighetsåtergärd eftersom att det kommer viktigare matcher framöver. Jeremy Williams spelar ej, Viktor Mårtensson är avstängd för sista matchen och Evan McGrath och Johan Jonsson kommer ej spela idag heller. Ett plus är att Per Helmersson är tillbaka efter att ha vilat från förra matchen då man trodde att det var en befarad hjärnskakning.

Tips:
1-3, efter tre raka förluster så kommer VIK vinna kvällens match :)
 
KOM IGEN GULSVART !!!!