Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - Inför: IF Troja/Ljungby - VIK Hockey
I kväll är det dags för den 47e omgången och denna match spelas mot nästjumbon Troja/Ljungby i Småland.

Troja/Ljungby har två spelare som förlorade kvartsfinalen mot Sverige igår men hinner inte hem till kvällens match, det är backen Ziga Pavlin och Tomaz Razingar. Förra matchen saknade man också Johan Andersson, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson och Istvan Bartalis, det återstår om de fyra sistnämnda spelar kvällens match.

VIKs nya center Erik Lindhagen gör debut i kväll och han kommer spela mellan Legein och McArdle. Marklund kommer flyttas ner till fjärdekedjan och Frycklund hamnar utanför laget. Gulsvart jagar den sjunde raka segern och ser på pappret ut att han en ganska bra chans att komma till Seriefinalen på lördag som serieledare.
 
Enligt Trojas biljettsida så står det att det är fåtal biljetter kvar på bortastå. Kul att det finns intresse från Västeråsare att åka ner till Småland, heja fram Gulsvart till en seger nu. Fyll upp bortastå nu och biljetterna hittar ni på webbiljett.se/troja-ljungby.

Tips:
Gulsvart tar en sjunde raka seger och man gör 5 mål och släpper in bara 2 mål. Jag vill säga att Fransson ska hålla nollan men Troja borta är en svår match även om många tror att det blir en enkel historia. Jag tror i alla fall att det blir en trepoängare och det är det viktiga.
 
ALLA TILL HALLEN:
Boka in seriefinalen mot Malmö som kommer till Rocklunda på lördag och nedsläppet sker 19.30 på grund av OS-bronsmatchen i Ishockey som startar 16.00. Köp era biljetter nu så fyller vi arenan tillsammans och hjälper Gulsvart mot en seger. Ta med familjer och vänner så gör vi detta till en hockeyfest som vi sent kommer glömma.
 
ÄLSKA VÄSTERÅS !!!!!
 

Kommentera

Publiceras ej