Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - Inför: VIK Hockey - Mora IK
I kväll kommer Gulsvart spela sin nästsista hemmamatch i grundserien och det blir mot Dalalaget Mora IK.

VIK har på förmiddagen värvat två spelare och det är den förre detta VIKaren Evan McGrath från Frölunda som har skrivit på för säsongen ut och sedan går kontraktet över 2 år. Tomas Hyka från Färjestad är den andra spelaren och kontraktet gäller säsongen ut. Hyka spelar i kväll men inte Evan McGrath. Skadade Jeremy Williams och avstängda Viktor Mårtensson spelar inte i kväll. Jeremy Williams skriver på twitter att han hoppas vara tillbaka i spel så fort som möjligt men inget datum är satt, väntar att VIK Hockey ska bekräfta det. Oklart om Per Helmersson, Andreas Lindh och Marcus Jonsson gör det. Helmersson fick en hjärnskakning då han blev tacklad av Alvarez och avgör strax innan match om hans närvaro. Johan Jonsson från Södertälje blev nyss klar säsongen ut för Gulsvart. Det har varit en häktisk dag och så är det match i kväll, hur ska detta sluta? Det är oklart om Johan Jonsson kommer spela kvällens match så det återstår att se.

Mora som ligger på den sista förkvalserieplatsen har tagit poäng mot alla lagen utom just VIK. Borta från spel har man Patrick Cedergren, Tomas Larsson, Trevor Frischmon, Sergio Somma och den avstängde Christoffer Rasch. Mora fick stryk mot Troja på bortaplan senast men vill nu ha revansch. Det kommer bli en tuff match och det gäller att alla är på tårna för att rå på VIK.

Publikstödet:
Nu är jag inte på plats i afton och det är förövrigt första hemmamatchen som jag missar för säsongen. Det tycker jag såklart är väldigt tråkigt men sånt är livet. Ni som är i Västerås ska givetvis ta er till ABB Arena för att se Gulsvarts tredje chans att bli klara för Kvalserien.

Tips:
5-1, VIK kommer ha en kanonstart med 3-0 efter första perioden och det kan Mora inte hämta ikapp. McGrath gör mål om han spelar.

ÄLSKA VÄSTERÅS !!!!

Kommentera

Publiceras ej