Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - Inför: VIK Hockey - Almtuna IS
I kväll avslutas Hockeyallsvenskan med en hemmamatch mot Almtuna IS.

VIK kommer ha Jonas Fransson i mål och Viktor Mårtensson är med i kvällens lag efter avstängning. Nya backen Johan Jonsson gör debut. Klart är det att Williams, McArdle och Mitell inte spelar i kväll. Det är en säkerhetsåtergärd att de två sista inte spelar då de har lite skavanker och det är bra att få bort dessa inför kvalserien. Williams kommer träna på is i slutet på veckan och han tycks vara redo för kvalserien. Oklart med Caputi medverkande i kvällens match och om McGrath har fått klart med papprerna för att han blir spelklar.

Uppsala-laget kommer ej att kunna nå en bättre eller sämre placering än vad de redan är i tabellen. De har 9 spelare som lämnat för andra klubbar och man kommer spela med många juniorer som vill visa fram fötterna. Det gick bra senast mot Oskarshamn då man vann med 3-0 på hemmaplan. Eftersom att de spelar sista matchen för säsongen så vill man göra allt för att avsluta säsongen på bästa möjliga sätt.

Publikstödet:
Gulsvart är klara för kvalserien och man har säkrat andraplatsen i serien. Det är väldigt bra jobbat och denna match kommer troligen kännas som en träningsmatch men jag har ett förhoppning att många kommer och stöttar Gulsvart ändå. Det är nu säsongen börjar.

Tips:
Gulsvart kommer krossa Almtuna i kväll har jag en känsla av och resultatet kommer bli 7-1 till VIK.

ALLA TILL HALLEN !!!!

Kommentera

Publiceras ej