Tweets av @hockeysnubben95 gurkfille.blogg.se - Bra förstaperiod gav sjunde raka
VIK åkte ner till Småland med uppgift att vinna matchen och det gjorde man med storsegern 6-0.

Det var sex målskyttar i matchen och dessa målen gjordes av Tony Romano, debutanten Erik Lindhagen, Kenndal McArdle, Matt Fornataro efter första perioden. I den andra perioden så satte Luca Caputi 5-0 och Fredrik Johansson satte spiken i kistan i slutperioden. Mellan 2-0 och 4-0 var det endast fyra minuter. Troja hade många skott mellan 1-0 och 2-0 men om man har en sån stabil målvakt som Jonas Fransson i VIK-kassen som fick hålla sin åttonde nolla för säsongen så är det svårt att vinna matcher mot VIK Hockey. Med den starten som Troja fick i första perioden och eftersom att de är ett bottenlag så hade de inte mycket att säga till om. Första gången som man gör 6 mål i en match under denna säsongen och det är riktigt starkt.

Inga matcher är lätta på förhand och Troja är ett bra hemmalag så det är riktigt starkt att krossa och nolla dem på sin egna hemmaplan.

I morgon är det seriefinalen mot Malmö klockan 19.30 och med resultatet igår så har man nog fått några extra åskådare till matchen. Allt annat än fullsatt arena är ett fiasko så jag hoppas verkligen att ni tar med grannen, vänner och familjen till matchen. Ställ upp för Gulsvart :) Biljetter köper ni som vanligt på webbiljett.se/vik och klickar vidare på VIK-Malmö Redhawks. Grabbarna har kommit igång med målskyttet nu, 23 mål på 5 matcher efter uppehållet säger sitt tydliga språk. Hoppas dem kan bjuda oss på en Gulsvart målfest i morgon med. Både VIK och Malmö har sju raka segrar inför denna match så vem får fortsatta sin segersvit och vem åker på den första förlusten på en mycket lång tid. Det känns som att denna matchen kommer avgöra vem som kommer bli serieledare. Vid en Gulsvart seger i morgon skiljer det 5 poäng till Malmö på andraplatsen och då har man även säkrat Kvalserieplatsen alternativt om Karlskrona förlorar sin match borta mot Mora i morgon.

Malmö kommer med en supporterbuss i morgon så det kommer bli en klackkamp på läktaren vilket är roligt. Nu gäller det för samtliga på ståplats att samla rösten i kväll så man kan ta i för fulla muggar och stötta de Gulsvarta i morgon.